Győri rendezvények

Minden évben megrendezésre kerülő rendezvények:
Barokk Esküvő:
Egyesületünk a 2007-es év óta aktívan részt vesz a Barokk Esküvő szervezésében. Ahogy már az évek során az hagyománnyá vált Győr városának képviseletében a Barokk Ügyességi Tornákon a Széchenyi István Egyetem hallgatói veszik fel a versenyt testvérvárosainkkal. A 2008-as évben csapatunk az előkelő 2. helyezést érte el.

2008. évi rendezvények:
Tréning a diplomás pályakövetési- és az alumni rendszerek működtetésére:
A GYEKE 3 napos rendezvényt valósított meg. A tréning témája a diplomás pályakövetési- és az alumni rendszerek feltérképezése volt. Hazánkban 5-6 évvel ezelőtt jöttek létre a karrier irodák, tevékenységeik közül a jövőben a diplomás pályakövetés és az alumni rendszerek kiépítése fog főszerephez jutni, mely által mérhetővé válhat a kiadott diploma értéke. A tevékenység fontosságát jelzi, hogy a felsőoktatási törvény szabályozza ezeket a rendszereket és a TÁMOP 4.4.1-es pontján belül a témában pályázati lehetőséggel élhetnek az irodák. Az alumni rendszereket hasonlóan külföldi példákhoz, a felsőoktatáshoz kapcsolódó civil szervezetek működtetik. Fontos, hogy jó program és „best practice” alakuljon ki hazánkban a fenntarthatóság érdekében. Korábban már volt ilyen fórum, melynek sikeressége és további civil kezdeményezések ösztönözték az egyesületet a megvalósításra.

2006. évi rendezvényeink:
Ifjúsági helyi érdekérvényeítés

A Széchenyi István Egyetem hallgatói szervezeteinek szakmai fejlődését célzó tréninghétvége:
Az egyesületünk fontos céljának tartja az egyetem hallgatói szervezeteinek támogatását, ezért több éve rendszeresen tréningeket szervezünk, melyeknek célja a kommunikációs képesség és a csapatmunka fejlesztése, érdekképviseletet és érdekérvényesítést elősegítő programok szervezése.